Disclaimer

Disclaimer
Het samenstellen van de internet pagina van Architectural Antiques Theo Evers B.V. gebeurt met grote zorg. Desondanks kan het voorkomen dat informatie onvolledig of onjuist op de website is terechtgekomen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie.
Het beheer van Architectural Antiques Theo Evers B.V. kan evenmin aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of opgelopen schade vanwege de aangeboden informatie.
Op diverse pagina's van Architectural Antiques Theo Evers B.V. staan enkele links die verwijzen naar internet pagina's van derden die niet onder het domein van Architectural Antiques Theo Evers B.V. vallen. Op de inhoud van deze pagina's heeft het beheer van Theo Evers BV geen enkele invloed.
Het beheer aanvaard dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de aldaar aangeboden informatie.

Herzien van informatie
Het beheer van Architectural Antiques Theo Evers B.V. behoudt zich het recht, om de inhoud van de website en de tekst van deze verklaring op elk gewenst moment naar eigen inzicht te wijzigen.
Met het gebruik van de wesbite van Architectural Antiques Theo Evers B.V. verklaart de gebruiker uitdrukkelijk dat dit op eigen risico gebeurt en alle verantwoordelijkheid die verband houdt met het gebruik van deze website bij de gebruiker ligt.